Σχετικά με εμάς

Υπέροχα πλάσματα,

καλωσορίσατε στο It's a Way of Art, την δική μας ζεστή γωνιά του διαδικτύου. 


Μια μαμά και μία κόρη, η Λένα και η Μόνικα, ξεκινήσαμε τα  πρώτα μας βήματα στον κόσμο του "επιχειρην" τον Απρίλιο του 2013. Εκείνη την άνοιξη γεννήθηκε το www.itsawayofart.gr Με αγωνία στην αρχή και τεράστια υπομονή γιατί η πλειοψηφία του κόσμου δεν ήταν καθόλου εξοικειωμένη με την διαδικασία  του online shopping.

Στο μεταξύ οι πελάτισσες μας ζητούσαν επίμονα να έρθουν να δουν τα ρούχα από κοντά, με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο, και έτσι γεννήθηκε και η ανάγκη ενός φυσικού καταστήματος/showroom.

Δημιουργήθηκε έτσι ένα πολύ ιδιαίτερο  concept store, ζεστό και παρείστικο που με τους πελάτες μας γίναμε φίλοι...

Τα χρόνια πέρασαν και ο κόσμος τελικά έμαθε την διαδικασία των ηλεκτρονικών αγορών και έτσι η παρέα μας μεγάλωσε περισσότερο και έφτασε σε κάθε άκρη της Ελλάδας, σε όλα τα νησιά μας και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού. 


Ο σκοπός μας στο It's a Way of Art είναι πάντα να σας εκπλήσσουμε και να σας δίνουμε χαρά με τα ιδιαίτερα ευρήματα μας από πολλές πηγές της Ευρώπης, που θα βρούνε μια αγαπημένη γωνιά στην ντουλάπα σας. 

Ανακαλύπτουμε ταξιδεύοντας τις εκάστοτε καινούριες πηγές και πολλές φορές δημιουργούμε και εμείς οι ίδιες τα προϊόντα μας με φροντίδα και μεράκι, θέλοντας να είμαστε σίγουρες ότι κάθε μικρό "θησαυρό" που θα ανακαλύψετε στο It's a Way of Art θα είναι μοναδικός και ιδιαίτερος, ακριβώς όπως και εσείς. 

Εξερευνήστε τα φορέματα μας, τα μοναδικά πλεκτά, τα πανωφόρια, τα παντελόνια, τα τζιν, τα μοναδικά μας T-shirts που είναι αποκλειστικα δικές μας δημιουργίες, τις τσάντες, τα ιδιαίτερα μας αξεσουάρ, χειροποίητα και μη. 

Και φυσικά φροντίζουμε και για την διακόσμηση του σπιτιού σας, εδώ βάζει το χεράκι της η μαμά Λένα, η διακοσμήτρια μας, με χειροποίητες λάμπες, την "Nature Darlings" collection, χειροποίητες κούπες και διακοσμητικά χώρου σε πολλές εκφάνσεις. 

Έχουν πλεον περάσει πολλά χρόνια από τα πρώτα μας δειλά βήματα, αλλά από την αρχή μας χαρακτήριζε το πάθος, η υπομονή, η επιμονή  και κυρίως η εμμονή μας για την ποιότητα και ιδιαιτερότητα των προϊόντων μας. 

Είμαστε ενθουσιασμένες που μετά από ένα τόσο μακρύ δρόμο, οι απανταχού πελάτισσες μας μας λούζουν καθημερινά με μηνύματα τεράστιας αγάπης και ικανοποίησης. 

Συγκίνηση, αγαλλίαση, ενθουσιασμός, ευγνωμοσύνη, είναι τα συναισθήματα που μας κατακλύζουν και μας δίνουν δύναμη και ώθηση για περισσότερη ανάπτυξη. 

Ελπίζουμε να απολαύσετε την βόλτα στο e-shop μας και τα προϊόντα μας όσο απολαμβάνουμε εμείς να τα ετοιμάζουμε και να τα προσφέρουμε σε εσάς. 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες η σχόλια μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας ώστε να γνωριστούμε και καλύτερα. Η παρέα μας μεγαλώνει καθημερινά... 

Με τεράστια εκτίμηση, ευγνωμοσύνη και πολλα ευχαριστώ, 

Μόνικα & Λένα