Αλλαγή Πλεύσης

Αλλαγή Πλεύσης
29 September, 2021

Το να κάνεις μια καινούρια αρχή, το να γυρίσεις σελίδα στην ζωή σου, ίσως να ακούγεται λίγο τρομακτικό επειδή όλο αυτό αφορά μια ριζική αλλαγή, αλλά αν θέλεις να βελτιωθείς και να εξελιχθείς σαν άτομο πρεπει να προχωρήσεις μπροστά με πείσμα και αποφασιστικότητα. Ίσως η αλλαγή να αφορά μια καινούρια σχέση, απαλλαγή από τοξικά άτομα, ένα καινούριο σπίτι, αλλαγή στην εμφάνιση σου, αλλαγή διακόσμησης στο σπίτι, αλλαγή στις συνήθειες σου, μια τελείως φρέσκια ματιά στο πως αντιμετωπίζεις την ζωή, η μια αλλαγή πλευσης στην ίδια σου την δουλειά. Όποια και αν είναι η κατάσταση μη φοβηθείς να ανοίξεις καινουριες πορτες. Να αφήσεις πίσω το "παλιό" και να αγκαλιάσεις με όσο πιο θετική σκέψη μπορείς το "καινουριο".

Μη φοβηθείς αν τα πραγματα φαίνονται δυσκολα στο ξεκίνημα, είναι απλά η αρχική εντύπωση.

Μη κάνεις πίσω, απλά με υπομονή και επιμονή καλυτερεψε τον εαυτό σου δείχνοντας του επιείκεια και αγάπη. Μη ξεχνάς να σε επιβραβεύεις για κάθε μικρό ή μεγάλο κατόρθωμα. Εμείς στο "It's a Way of Art" πιστεύουμε ότι υπάρχει τεράστια δύναμη στον τρόπο που ντύνεσαι η οποία μπορεί να επηρεάσει θετικά την αλλαγή που ονειρεύεσαι και επιθυμείς. Είτε πρόκειται για ένα καινούριο απλό T-shirt, ένα λουλουδάτο φόρεμα, ένα κομψό κοστούμι, ένα κολακευτικό τζην ή φούστα, κοσμήματα, μια μοντέρνα τσάντα ή ένα εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιά, ένα είναι σίγουρο ότι μια φρέσκια αλλαγή της εικόνας σου μπορεί άμεσα να βοηθήσει στο να αλλάξεις την ζωη σου.

Ίσως κάποιοι θεωρουν ότι το να φροντίζεις τον εαυτό σου και την εξωτερική σου εμφάνιση είναι βαρετό, κενό και ανουσιο. Συμβαίνει όμως ακριβώς το αντίθετο. Με την σωστή επιλογή των ρούχων σου εκφράζεις την προσωπικοτητα σου. Τα σωστά ρουχα τονώνουν την αυτοπεποίθηση σου και σε βοηθούν χωρίς καν να το καταλάβεις στο να αλλάξεις θετικά την ζωη σου και γιατί όχι και τις ζωές των γυρω σου.

Έρευνες και άρθρα σχετικά με την ψυχολογία πίσω από μια καλή εμφάνιση λένε ότι ο τρόπος που ντύνεσαι, χτενίζεσαι και παρουσιαζεις τον εαυτό σου θα αλλάξει και τον τρόπο που οι άλλοι άνθρωποι θα ακουσουν αυτά που έχεις να πεις, με αλλά λόγια θα σε προσέξουν.

Το ίδιο ακριβώς μπορεί να συμβεί και με το αν θα κάνεις αλλαγές στον χώρο που ζεις η ακόμα και στον ιδιωτικό εργασιακό σου χωρο.

Δεν χρειάζεται απαραίτητα οι αλλαγές να είναι δαπανηρές. Αλλάζοντας θέση ακόμα και στα υπάρχοντα έπιπλα, βάφοντας κάποιους τοίχους με μοντέρνα χρώματα, προσθετοντας καινούρια μαξιλάρια, ράφια με φωτογραφίες, βιβλία, διακοσμητικά, έξυπνα φωτιστικά, χαρουμενα ριχτάρια και φυτά εσωτερικου χώρου, όλα αυτά μπορούν να δώσουν άλλον αέρα στο σπίτι μας και στον ψυχισμό μας, έμπνευση και όρεξη για καινουρια ξεκινήματα.

Όσο και αν φαντάζουν μεγάλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζεις, η βαθυ το τέλμα που νιώθεις οτι βρίσκεσαι, μη χάνεις την ελπίδα και το κουράγιο σου.

Η αυτοβελτιωση θα έρθει μέσα από μικρά βήματα και καθημερινές αλλαγές. Οι αλλαγές στην ζωή είναι όχι μόνο απαραίτητες αλλά και ιερές. Δεν υπάρχει πιο σημαντική επένδυση από εσένα τον ίδιο.

Οραματίσου και πραξε!
Αξίζεις πολλά!!!